Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:16 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018 18:04

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΑΕ Μεσολογγίου για τον τελικό κυπέλλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Μεσολογγίου με αφορμή τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣΑ στον οποίο συμμετείχε. Συγκεκριμένα:

Η διοίκηση της ΑΕ Μεσολογγίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τη διοργανώτρια αρχή για την άψογη διεξαγωγή του 47ου τελικού του Κυπέλλου ερασιτεχνών του Νομού μας. Θέλει, επίσης, να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους για την υποδειγματική συμπεριφορά τους και όλους όσους συνετέλεσαν (από την παραχώρηση του γηπέδου από την ΠΑΕ Παναιτωλικός μέχρι τους διαιτητές) έτσι ώστε να διεξαχθεί ένας αγώνας που όπως αποδείχτηκε ήταν μια γιορτή για το τοπικό ποδόσφαιρο.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας για τη συνεχή στήριξη τους. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους οργανωμένους οπαδούς μας για την άψογη συμπεριφορά και την ξεχωριστή συμπαράσταση προς την ομάδα μας και φυσικά το πιο μεγάλο και εκ βάθους μπράβο μας προς τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε και την ομάδα του Νέου Αμφίλοχου για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Υγ. Όλοι μια γροθιά για τον επόμενο στόχο της ομάδας.
Υγ.1 Μονή ξανά δεν θα σε αφήσω.
Υγ.2 ΜΟΝΟ ΑΕΜ

Διαβάστηκε 1108 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.