Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 12:54

Συνεχίζονται οι επιτυχίες του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ στο ανοιχτό παγκόσμιο πρωτάθλημα G1 . Καλλιφωνης - Μπιτσικωκου στο βάθρο των νικητών.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο G1 Διεθνές πρωτάθλημα στην Σόφια συμμετείχε ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ όπου κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια με τους Καλλιφωνη Χριστόφορο στους άνδρες και Μπιτσικωκου Δήμητρα στις νεάνιδες και για μια ακόμη φορά ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος από το Αγρίνιο με διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις , όπως γίνεται τα τελευταία 20 χρόνια από τους προπονητές Κακαρελη Νίκο Αλέξιο . Ο Καλλιφωνης για 3 συνεχόμενο G1 πρωτάθλημα όπου είναι βαθμολογούμενο για την Ολυμπιάδα του 2020 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο μετά από 2 νίκες και μια ήταν όπου ήταν και το μοναδικό μετάλλιο που κατέκτησε η Ελλάδα στους άνδρες στην κατηγορία των -87 κιλά. Ο Καλλιφωνης ηττήθηκε στον ημιτελικό από τον χάλκινο παγκόσμιο πρωταθλητή και κάτοχο μεταλλίων σε 5 grand pre.

Το δεύτερο χάλκινο κατέκτησε η Μπιτσικωκου Δήμητρα όπου αγωνίστηκε για πρώτη φορά στις νεάνιδες και κατάφερε μετά από 2 νίκες και μια ήττα να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στα -52 κιλά . Στον πρώτο αγώνα κέρδισε την πρωταθλήτρια Κύπρου ενώ στο δεύτερο αγώνα κέρδισε την πρωταθλήτρια Αυστρίας όπου μετά ηττήθηκε στον ημιτελικό από την πρωταθλήτρια Σερβίας ανεβαίνοντας στο βάθρο για συνεχόμενη διοργάνωση.

Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση έκανε και η αθλήτρια του συλλόγου Μεσυνδιανου Ρέα όπου στον πρώτο αγώνα κέρδισε την πρωταθλήτρια Αυστραλίας μια αθλήτρια με μεγάλη βαθμολογία στην παγκόσμια κατάταξη και στον δεύτερο ηττήθηκε από το νούμερο 1 στον κόσμο χάνοντας το μετάλλιο στην πρώτη της συμμετοχής στις γυναίκες .

Συγχαρητήρια και στους άλλους αθλητές που αγωνίστηκαν και δεν κατάφεραν να κερδίσουν κάποιο μετάλλιο Τσιγκα Μαριτινα -Φλωροσκουφης Παναγιώτης και Δημητρακοπουλος Θανάσης.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή του συλλόγου Κακαρελη Νίκο για τις εξαιρετικές τους διακρίσεις.

Διαβάστηκε 2304 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.