Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:41 μμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 18:08

Αγρίνιο: Συνεχιζόνται οι εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών στο Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών τμήματος της Ε’ τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 5 Μαρτίου, στον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Αιτωλοακαρνανίας «ο Θαλής».

Η επίσκεψη είχε ως σκοπό την ορθή ενημέρωση των μαθητών για την αξία του ηλεκτρικού ρεύματος στην καθημερινότητα αλλά και την εξίσου σωστή ενημέρωση για τους κινδύνους που μπορεί να επιφυλάσσει η λανθασμένη χρήση του.

Ηλεκτρολόγοι – μέλη του σωματείου πραγματοποίησαν για ακόμη μια φορά πειράματα παρουσίασαν σε power point το θέμα «Εμείς & το ηλεκτρικό ρεύμα – κίνδυνοι και μέτρα προστασίας» . Τέθηκαν εξάλλου στην διάθεση των μαθητών και της εκπαιδευτικού για την επίλυση αποριών και την ενίσχυση των γνώσεων αναλύοντας οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το ηλεκτρικό ρεύμα.

Διαβάστηκε 1481 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.