Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  6:52 πμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 15:11

Αγρίνιο: Επιτυχημένη η εκδήλωση με θέμα «Η κατάθλιψη στη σύγχρονη εποχή»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μεγάλη επιτυχία παρουσίασε η εκδήλωση κοινωνικής ευαισθητοποίησης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου,  με θέμα «Η κατάθλιψη στη σύγχρονη εποχή» που διοργάνωσε η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας & το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου και το kontasou.com,

Ομιλητές ήταν ο Δημοσιογράφος – Συγγραφέας Σταμάτης Μαλέλης, η καθηγήτρια Ψυχιατρικής ΕΚΠΑ – Αιγινήτειο Νοσοκομείο Δρ. Μένη Μαλλιώρη και η Αναπτυξιακή Ψυχολόγος Λαμπρινή – Θεοδώρα Ακαλέστου.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό γι΄ αυτή την ύπουλη και ιδιαίτερα διαδεδομένη ψυχική ασθένεια, η οποία ακόμα και σήμερα αποτελεί ταμπού. Να ενθαρρύνει τους ανθρώπους που πάσχουν να αναγνωρίσουν το πρόβλημα, ώστε να αναζητήσουν έγκαιρη και αποτελεσματική θεραπεία, γιατί η κατάθλιψη είναι ασθένεια και όχι αδυναμία χαρακτήρα.

Η αίθουσα κατακλείστηκε από  μεγάλη προσέλευση πολιτών, αφού το συγκεκριμένο θέμα «πρωταγωνιστεί» στη σύγχρονη εποχή μας!

Ο Δήμος Αγρινίου, «δεσμεύεται» να επαναλάβει εκδηλώσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης με παρόμοια θέματα, ανταποκρινόμενος  στο ενδιαφέρον των πολιτών.

 

Διαβάστηκε 1735 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.