Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:45 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 23:54

Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικός 2-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Μετά το γκολ μας δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο»

dellas

Σε δύο σημεία κλειδιά την ώρα του ματς στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τον Απόλλωνα, ενώ ανέφερε πως μετά την μείωση του σκορ δεν παίχτηκε μπάλα στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Τραϊανός Δέλλας:

«Ήρθαμε εδώ σήμερα για να διεκδικήσουμε τη νίκη, μπήκαμε αρκετά καλά, χάσαμε μία καλή ευκαιρία για να προηγηθούμε αλλά στο πρώτο μέρος υπήρχαν δύο σημεία κλειδιά. Ο τραυματισμός του Μάζουρεκ και το δεύτερο ήταν το σημείο που δεχθήκαμε το γκολ. Μετά το δεύτερο γκολ δείξαμε αρκετά πράγματα από αυτά που ήθελα. Κάναμε πολλά λάθη, μετά το δεύτερο γκολ όμως παίξαμε καλύτερα και βάλαμε ένα γκολ που μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο από εκεί κι έπειτα λόγω των τραυματισμών και των καθυστερήσεων. Δεν αλλάζει κάτι, κοιτάμε μπροστά. Έχουμε ποιοτική ομάδα και νεανική και θέλουμε να κάνουμε μια αξιολόγηση του ρόστερ που έχουμε»
, είπε αρχικά.

Για το αν… τελειώνει το όνειρο του Παναιτωλικού για την πέμπτη θέση:«Υπάρχουν τραυματισμοί, τιμωρίες. Θα το δούμε. Το σκεπτικό πάνω στο οποίο δουλεύουμε δεν θα αλλάξει πάντως».

Για το αν έβγαλε κόπωση η ομάδα ή αν δεν μπορεί να διαχειριστεί το άγχος των υψηλών στόχων: «Δεν νομίζω ότι είναι ψυχολογικό. Δεν θέσαμε ποτέ κάποιο στόχο, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Γι αυτό κάνουμε πολλά λάθη».

Τι έχει ο Μάζουρεκ και πόσο επηρρέασε την ομάδα του: «Ο Μάζουρεκ είναι ένας παίκτης κλειδί για την λειτουργία της ομάδας. Οι παίκτες που μπαίνουν από τον πάγκο μπαίνουν για να βοηθήσουν, ωστόσο χάνεται ένα διάστημα μέχρι να μπει στον ρυθμό του αγώνα».
sport-fm.gr

Παράσχος: «Πρέπει να σώσουμε αυτή την ομάδα με την τόσο μεγάλη ιστορία»

 ÁÐÏËËÙÍ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ APOLON - PANETOLIKOS (SUPERLEAGUE 2017-2018)

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό έδωσε ο Γιώργος Παράσχος, με τον τεχνικό του Απόλλωνα να αναφέρει πως πρέπει οπωσδήποτε να σωθεί η ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Παράσχος: 

«Πάνω απ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάναμε τεράστια προσπάθεια. Μετά από τέσσερις μήνες επανερχόμαστε στις νίκες. Θα μας βοηθήσιει αφάνταστα στα επόμενα παιχνιδια να αλλάξει η ψυχολογία μας. Αν είχαμε παραπάνω βαθμούς θα παίζαμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Σήμερα συνδυάσαμε και ποδόσφαιρο και νίκη. Τα παιδιά βγάζουν στα ματς αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Θα ανταποκριθούμε πλήρως στα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια παρότι είναι δύσκολα. Πιστεύω ότι το άγχος θα φύγει από εμάς μετά από αυτή τη νίκη»
, είπε αρχικά.

Για το αν έσπασε η… κατάρα του Απόλλωνα: «Αν δείτε ένα ένα τα παιχνίδια που έχουμε κάνει δικαιούμασταν πολλά παραπάνω. Η κακοδαιμονία που έχει αυτή η ομάδα, τη συναντάω για πρώτη φορά στα 30 χρόνια που δουλεύω. Πρέπει να κρατήσουμε αυτή την ομάδα με την τόσο μεγάλη ιστορία. Για εμένα θα είναι ένα πολύ μεγάλο κατόρθωμα, να μπορέσω να κάτσω σπίτι μου και να πω ότι κατάφερα να σώσω αυτή την ιστορική ομάδα». 

Για το πόσο θα βοηθήσει την ομάδα ψυχολογικά αυτή η νίκη: «Σίγουρα θα μας βοηθήσει πολύ. Ο Παναιτωλικός μεσοεπιθετικά είναι από τις πιο γρήγορες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί να μην δεχθούμε πρώτοι γκολ. Αν τρώγαμε πρώτοι γκολ με την ψυχολογία που έχουμε μπορεί να παθαίναμε την πανολεθρία όπως με τον Ατρόμητο. Τρέξαμε και πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο και τον υποχρεώσαμε σε πολλά λάθη, κερδίζοντας πολλές μπάλες».


Για το γεγονός ότι ο Απόλλων ακολουθεί το πρόγραμμα της Κέρκυρας: «Αυτό είναι καλο για εμάς. Ξέροντας το αποτέλεσμα με τον αντίπαλο τον οποίο θα παίξουμε εντός ή εκτός, ξέρουμε πως μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε. Ίσως η Κέρκυρα έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα από εμάς».

Για τον Κονέ και ότι έπαιξε ως εξτρέμ: «Ο Κονέ είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης. Η ταχύτητα και οι δυνάμεις που έχει, του πάει αυτή η θέση. Αν μπορεί στην τελική πάσα ή προσπάθεια να την βελτιώσει… Δυστυχώς δεν μπορούσε σήμερα να βρει έναν συμπαίκτη του, γιατί βγήκε πολλές φορές στα πλάγια έκανε ίσως 7-8 σέντρες».

Για το… ρίσκο με την χρησιμοποίηση του Χουάντερσον: «Ο Χουάντερσον έχει μεγαλύτερη εμπειρία, διαβάζει καλύτερα τον αντίπαλο. Το πλεονέκτημα επίσης του Χουάντερσον είναι καλύτερος με τα πόδια και γι αυτό πήραμε το ρίσκο και τον χρησιμοποιήσαμε».

sport-fm.gr

Διαβάστηκε 1465 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.