Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:00 μμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 09:14

Πόσο κοστίζει η ευρωπαϊκή υπέρβαση τελικά;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Παρί Σεν Ζερμέν και ο ιδιοκτήτης της, έχουν πληρώσει πολλά εκατομμύρια για να καταφέρουν να κυριαρχήσουν στην Ευρώπη. Τι έχουν κατορθώσει τελικά; Κάτι που ούτε καν πλησιάζει στα όνειρα τους!

Η Παρί ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Το 3-1 του πρώτου αγώνα, δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στους Μαδριλένους που όμως θα πάνε με σοβαρά ερωτηματικά στο Παρίσι. Το ζήτημα όμως είναι άλλο: Πότε -τελικά- θα μεγαλώσει ευρωπαϊκά αυτή η Παρί των πολλών και δαπανηρών μεταγραφών;

Ήταν το 2011, όταν ο Νασέρ Ελ Κελαϊφί αποφάσισε να βάλει τα (πολλά, πάρα πολλά) εκατομμύρια του, στη μεγάλη ομάδα του Παρισιού, την Παρί Σεν Ζερμέν. Έκτοτε, κάθε μεταγραφικη περίοδο η ομάδα προσπαθεί -και συνήθως καταφέρνει- ν' αγοράσει σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Τα ποσά που έχουν δαπανηθεί, προκαλούν ίλιγγο. 

Διάβασε τη συνέχεια της ανάλυσης για τα πολλά εκατομμύρια που έδωσε η Παρί και το τι κατάφερε τελικά!

Διαβάστηκε 1211 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.