Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:34 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 18:25

Ομιλία στο Αγρίνιο με θέμα «Οι πρώτες γυναίκες στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο 1890-1920» (Τετ 7/3/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Παναιτωλοακαρνανικός Σύλλογος Γυναικών, το Λαογραφικό – Ιστορικό – Φιλολογικό Μουσείο Αιτωλοακαρνανίας και ο Σύλλογος «Οι φίλοι του Λαογραφικού Μουσείου Αιτωλοακαρνανίας», προσκαλούν την Τετάρτη 7 Μαρτίου και ώρα 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στην ομιλία με θέμα «Οι πρώτες γυναίκες στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο 1890-1920».

Ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Χριστίνα Φίλιππα (συγγραφέας – ερευνήτρια).Την εκδήλωση θα χαιρετήσει η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου, Μαρία Παπαγεωργίου, ενώ θα την προλογίσει η Πρόεδρος του Παναιτωλοακαρνανικού Συλλόγου Γυναικών Μαίρη Χρυσικοπούλου (καθηγήτρια – συγγραφέας). Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η Γενική Γραμματέας του Παναιτωλοακαρνανικού Συλλόγου Γυναικών, Δέσποινα Αναγνωστοπούλου (φιλόλογος).

Διαβάστηκε 1506 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.