Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:05 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 17:38

Mε επιτυχία οι Θεατρικές Παραστάσεις των Δ.Σ. Εκπαιδευτήριων Πάνου και 3ου Δ.Σ. Ναυπάκτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με γεμάτη την Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, την Κυριακή 04 Μαρτίου υλοποιήθηκαν με επιτυχία οι παραστάσεις των ΔΣ  Εκπαιδευτηρίων Πάνου Ναυπάκτου ««Πολύχρωμα Αγγελούδια» της Μαρίας Ν. Κίτρα και     «Το χτικιό της πόλης» του Ιωάννη Τζίκα από το 3ο ΔΣ Ναυπάκτου τάξη Δ2’.

Θεατρικές παραστάσεις μαθητών, που διοργανώνει για 8η χρονιά  η περιβαλλοντική οργάνωση "Πράσινο+Μπλε" σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας και με χορηγούς το βούτυρο Lurpak της εταιρίας Arla, την 1η ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας και τα αντιβακτηριδιακά  υγρά μαντηλάκια Wet Hankies της εταιρίας ΜΕΓΑ.

Συγχαρητήρια αξίζουν στη θεατρολόγο Μαγιώνου Δαμάντα των ΔΣ  Εκπαιδευτηρίων Πάνου Ναυπάκτου καθώς και στους εκπαιδευτικούς του 3ου ΔΣ Ναυπάκτου Αγγελοπούλου Αθηνά  δασκάλα της Δ2’ Τάξης, καθώς και στη θεατρολόγο Κανέλλου Λαμπρίνα.   

ΣΑΣ  ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ   την επόμενη Κυριακή 11 Μαρτίου και ώρα 18.00 στη Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, για να παρακολουθήσετε τις επόμενες δύο θεατρικές παραστάσεις από το 2ο Δ.Σ. Πάτρας, Στρούμπειο τάξη Δ2’ με το θεατρικό «Τενεκεδούπολη» και από το 2ο  Δ.Σ. Ναυπάκτου, τάξη Γ2’ με το θεατρικό «Το όνειρο του σκιάχτρου» σε διασκευή του έργου του Ευγένιου Τριβιζα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό…

 

Διαβάστηκε 1210 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.