Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  8:55 μμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Μαρτίου 2018 19:58

Με απουσίες ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της Κυριακής (4/3) η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (5/3, 19:30), για την 24η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται οι τιμωρημένοι Κοντοές και Μπαρτολίνι. Αντίθετα, επιστρέφει μετά από παραπάνω από έναν μήνα (27 Ιανουαρίου) και τον τραυματισμό του απέναντι στον Παναθηναϊκό στην 19η αγωνιστική ο Αλέξανδρος Κούρος, που είχε υποστεί ρήξη μηνίσκου απέναντι στους «πράσινους».

Αναλυτικά οι 20 που επιλέχθηκαν για τον αγώνα με τα «καναρίνια»: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Στάθης, Παπάζογλου, Κύργιας, Ζησόπουλος, Κούρος, Ναδάλες, Μενδρινός, Τσουκαλάς, Σιατραβάνςη, Κονέ, Ελμπάζ, Καστιγέχος, Ανιέτε, Στόουκς, Ντεβέσα, Αλμπάνης, Χουάρεζ και Αλίβοντιτς.

gazzetta

Διαβάστηκε 995 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.