Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  11:31 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 02 Μαρτίου 2018 18:22

Παναιτωλικός: Καταλαβαίνετε τι σημαίνει το «διπλό» με Απόλλωνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 5 Νοεμβρίου καταγράφεται η τελευταία νίκη του Απόλλωνα στο φετινό πρωτάθλημα. Κέρδισε 4-3 στη Ριζούπολη τον ΠΑΣ Γιάννινα, δύο βδομάδες μετά την «παρθενική» του στη σεζόν με την Ξάνθη (2-0). Με αυτές τις δύο νίκες πορεύεται επί 23 αγωνιστικές, αφού οι άλλοι 10 βαθμοί του είναι από τις αντίστοιχες ισοπαλίες.

Βρίσκεται «με την πλάτη στον τοίχο» και όσο περνούν οι αγωνιστικές χωρίς να έρχεται το τρίποντο, πλησιάζει και το… μοιραίο. Καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει για τον συμπαθή Απόλλωνα ο αγώνας της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό.

Τα καναρίνια μετά το 3Χ3 δίνουν το δικαίωμα στον κόσμο τους να ονειρεύεται. Θέλουν να επεκτείνουν το σερί σε 4Χ4 και μετά όλα γίνονται. Μια νίκη στη Ριζούπολη ανοίγει το δρόμο να διεκδικήσει πεντάδα. Και ενδεχομένως με το τρίποντο να «πιάσει» από το βράδυ της Δευτέρας Ξάνθη και Πανιώνιο στην 5η θέση. Αν οι δύο αυτές ομάδες δεν πάρουν βαθμό, η Ξάνθη το Σάββατο στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και ο Πανιώνιος την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, μένουν στους 32 βαθμούς.

Το κίνητρο είναι τεράστιο τόσο για τον Απόλλωνα όσο και για τον Παναιτωλικό το βραδάκι της Δευτέρας. Ο καθένας για διαφορετικό λόγο θέλει τη νίκη. Κι αν έρθει το διπλό ο Παναιτωλικός θα έχει 32 βαθμούς. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό…

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 1639 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.