Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:19 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 19:20

Θύρα 6 και στη Ριζούπολη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός μπήκε στις ράγες ταξιδεύοντας με τον Δέλλα… μηχανοδηγό και η Ριζούπολη είναι ο επόμενος σταθμός του ταξιδιού. Τη Δευτέρα (19.30) αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα κι απ’ ότι φαίνεται θα έχει πολλούς οπαδούς στο πλευρό του. Και μάλιστα όσοι φίλοι των καναρινιών πάνε στο «Γ. Καμάρας» θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 6! Οι καλές σχέσεις μεταξύ οργανωμένων, το αίτημα του Παναιτωλικού που έγινε δεκτό από τον Απόλλωνα και η έγκριση της Αστυνομίας, άναψαν το πράσινο φως.

Όσοι δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν από κοντά τη νίκη στη Λιβαδειά (θυμάστε, τα «ήξεις αφίξεις» της ΠΑΕ του Κομπότη), θα έχουν αυτή την ευκαιρία τη Δευτέρα, σε ένα πιο φιλόξενο περιβάλλον. Για να ενισχύσουν την ομάδα να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, ο οποίος απ’ την πλευρά του δίνει μάχη επιβίωσης. Άλλωστε οι οργανωμένοι εδώ και μέρες έδωσαν το σύνθημα: «Όλοι τώρα Ριζούπολη για μια ακόμα νίκη».

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 2105 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.