Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:29 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 19:13

O Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου ενημερώνει για τις αυριανές κινητοποιήσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Σύλλογος Εκπαιδευτικών  Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου  σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι η Διδασκαλική Ομοσπονδία κατέληξε σε συγκεκριμένη απόφαση για τις 02/03/2018, η οποία αναφέρει: «Με αίτημα αιχμής τους μόνιμους, μαζικούς διορισμούς στην εκπαίδευση καθώς και το σύνολο των σοβαρών ζητημάτων του κλάδου ανοικτά, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας (3 τελευταίες ώρες του πρωινού, 11:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. και 3 πρώτες του απογευματινού προγράμματος, 14:00 μ.μ. έως 16:00 μ.μ.) παράλληλα καλεί τους τοπικούς Συλλόγους όλης της χώρας να προκηρύξουν επιπλέον 3ωρη στάση εργασίας ώστε να μπορέσουν οι συνάδελφοι να συμμετέχουν στα συλλαλητήρια.»

Ο Σύλλογός   Εκπαιδευτικών  Π.Ε. Αγρινίου – Θέρμου κηρύσσει επιπλέον τρίωρη στάση εργασίας τις τρεις πρώτες ώρες του πρωινού, 08:00 έως 11:00 π.μ., ώστε να μπορέσουν οι συνάδελφοι που το επιθυμούν να μεταβούν εγκαίρως στο συλλαλητήριο στο Υπουργείο Παιδείας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί όλους τους συναδέλφους –μόνιμους και αναπληρωτές– να στηρίξουμε την κινητοποίηση της 02/03, θεωρώντας πως έχει τη δυναμική να αναδείξει στην κοινωνία τα προβλήματα της χρόνιας αδιοριστίας στην εκπαίδευση.

Όσα μέλη επιθυμούν να μεταβούν δωρεάν στο συλλαλητήριο με λεωφορείο του Συλλόγου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο https://sylaitolos.gr/bus έως και την Πέμπτη, 01/03 και ώρα 14:00.

 

Διαβάστηκε 1854 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.