Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:27 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 18:31

Στα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου πέντε από τα ασθενοφόρα της δωρεάς του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώθηκε η διάθεση πέντε νέων Ασθενοφόρων από την Δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος » προς το ΕΚΑΒ με σημείο αναφοράς τα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου.

Συγκεκριμένα διατίθενται τρία για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Αγρινίου και δύο για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Μεσολογγίου . Η παραλαβή των ασθενοφόρων ξεκίνησε ήδη και ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες με αποτέλεσμα να βοηθήσει τα μέγιστα στην ολοκληρωμένη παρέμβαση –βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών Υγείας υποστήριξης του ΕΚΑΒ στις δύο Νοσηλευτικές μονάδες καθώς και στα Κέντρα Υγείας που έχουν αναφορά στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου.

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας εκφράζονται θερμές ευχαριστίες προς την Διοίκηση του Ιδρύματος «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» την 6η ΥΠΕ , το ΕΚΑΒ και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την ολοκλήρωση της σπουδαίας αυτής δράσης. «Συνεχίζουμε τον δύσκολο και ανηφορικό αγώνα στήριξης του Δημόσιου χαρακτήρα Υγείας και επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά ότι θα κριθούμε εκ του τελικού αποτελέσματος», αναφέρει η ανακοίνωση του Π.Παπαδόπουλου.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος [(SNF) είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο και πραγματοποιεί δωρεές στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και του αθλητισμού και της κοινωνικής πρόνοιας.

Διαβάστηκε 1725 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.