Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  4:02 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 18:19

Mία θεατρική παράσταση που δεν θα πρέπει να χάσετε ! "Ατροπίνη" Ένα ψυχολογικό θρίλερ με θέμα τη βία εναντίον των γυναικών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ατροπίνη

Ένα ψυχολογικό θρίλερ με θέμα
τη βία εναντίον των γυναικών

Ατροπίνη
Ένα ψυχολογικό θρίλερ με θέμα τη βία εναντίον των γυναικών

Ένα ψυχολογικό θρίλερ με θέμα τη βία εναντίον των γυναικών και την διαστροφή της εκδίκησης. Η αιώνια μάχη μεταξύ δυνατού και αδύναμου. Όταν η Μαρτζ πέφτει θύμα βιασμού καταφέρνει να αφοπλίσει και να ακινητοποιήσει το δράστη.

Μέσα σε έναν αγώνα επιβίωσης ξεκινά ένα ψυχολογικό παιχνίδι : Ποιος τελικά είναι ο θύτης και ποιος το θύμα; Ένα έργο καθηλωτικό και επίκαιρο όσο ποτέ αμφιταλαντεύεται μεταξύ ωμού ρεαλισμού και ακραίου σουρεαλισμού, με στόχο να μας προβληματίσει σχετικά με την «μεταμόρφωση» του ανθρώπου σε τέρας όταν πρόκειται για την επιβίωση του.

Μία παράσταση βασισμένη στη ταινία »Extremities» του William Mastrosimone, εμπνευσμένη από πολλές αληθινές ιστορίες. Από την Πέμπτη 1η Μαρτίου και κάθε Πέμπτη στις 21:00 στο Faust Bar – Theatre – Arts. (Καλαμιώτου 11 και Αθηναίδος 12, Μοναστηράκι)

τηλ: 210- 3234095

Τιμή εισητηρίου : 10 ευρώ

Παίζουν: Δημήτρης Δημάκης, Ελένη Μαστρολέων, Ελένη Βρακά, Σίλια Κατραλή Μινωτάκη.Διασκευή – Επιμέλεια κειμένου : Ελένη Μαστρολέων, Σίλια Κατραλή Μινωτάκη.

Σκηνοθεσία: Σίλια Κατραλή Μινωτάκη.


Διαβάστηκε 1759 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα