Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  10:21 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 17:25

Νέα συνεδρίαση του Δικτύου: «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα» Παρ 2/3/2018

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέα συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δικτύου:  «Συμμαχία για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 και ώρα 11.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 32  & Αμερικής, ισόγειο).

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση είναι:

  • Ενεργειακές Κοινότητες (Ε.Κοιν.) & Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας & Περιβάλλοντος Νίκος Μπαλαμπάνης)
  • Ενημέρωση σχετικά με πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα» στον Άξονα Προτεραιότητας 1: «Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, μετάβαση στην ποιοτική επιχειρηματικότητα, με αιχμή την καινοτομία και αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας»
  • Ενημέρωση σχετικά με πρόσκληση του Ειδικού Προγράμματος Επιχειρηματικής Αποστολής της Τουρκικής Πρεσβείας
  • Εγγραφή νέων Αρωγών Μελών
  • Λοιπά Θέματα

 

Διαβάστηκε 1546 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα