Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:31 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 17:20

Συνάντηση του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου με τον επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

   Με τον επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών Βαγγέλη Αυγουλά, συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος.

   Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης και συμμετοχής του κ. Αυγουλά στο διήμερο εκδηλώσεων εξοικείωσης με την αναπηρία, που διοργανώνουν το Γραφείο Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας και το Ανοιχτό Κέντρο Αγωγής και Προαγωγής Υγείας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

   Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρίες, ενώ ο Νίκος Καραπάνος αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχει λάβει ο Δήμος για την εξυπηρέτηση, την ενημέρωση και υποστήριξή τους. Ειδικότερα,  ο δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου μίλησε για τις νέες δομές που λειτουργούν στο Δήμο, οι οποίες ιδρύθηκαν με σκοπό την πολύπλευρη στήριξη των ατόμων με αναπηρίες.

   Στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του Γραφείου Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας Γεράσιμος Ρεπάσος και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Αναστάσιος Σκαρμούτσος.

   Ο κ. Αυγουλάς επισκέφθηκε σήμερα το 2ο και 3ο Δημοτικά Σχολεία Μεσολογγίου, το 2ο Γυμνάσιο, καθώς επίσης το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ  που ιδρύθηκε πρόσφατα από το Δήμο.

   Το απόγευμα και ώρα 18.00 στον Πολυχώρο του Γραφείου Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, θα πραγματοποιηθεί ομιλία και συζήτηση που απευθύνεται προς όλους τους εκπαιδευτικούς και κοινωνικούς φορείς με αντίστοιχο αντικείμενο.

Διαβάστηκε 1501 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.