Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:55 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 23:28

Μια ωραία ημέρα για την ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένοχος ο Μπέος. Ένοχος ο Τσακογιάννης. Ένοχος ο Κομπότης. Ένοχος ο Μπάκος. Ένοχος ο Μποροβήλος. Και με τη… βούλα πλέον. Η παραπάνω λίστα με παράγοντες του ποδοσφαίρου που κρίθηκαν ένοχοι για το Koriopolis (αφορά το σκάνδαλο στημένων αγώνων από το 2008 έως και το 2011) δεν είναι άγνωστη στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Όπου οικογένεια βάλτε παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φυσικά τον κόσμο. Αυτούς που για χρόνια ολόκληρα μοχθούσαν από τον δύσκολο, τον δύσβατο, τον νόμιμό τρόπο να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στα μεγάλα σαλόνια. Και πολλές φορές η ελπίδα… τσακίζονταν στα βράχια.

Σε οποιαδήποτε κατηγορία. Κυρίως στην «αμαρτωλή Γ΄εθνική». Όχι για αγωνιστικούς λόγους, όχι γιατί ο Παναιτωλικός δεν είχε καλή ομάδα, όχι γιατί χρωστούσε και δεν έπαιζαν καλά οι παίκτες του. Για έναν άλλο πιο… απλό και βρώμικο λόγο.

Γιατί έτσι ήθελαν, έτσι αποφάσιζαν, έτσι όριζαν όλοι οι παραπάνω. Δεν γούσταραν τον Τίτορμο επειδή δεν… έσκυβε κεφάλι, επειδή δεν μπορούσαν να τον βάλουν σε… χειραγωγημένες λίστες, επειδή δεν μπορούσαν να τα «βρουν» με τον Κωστούλα. Επειδή απλά κόντρα στα στημένα τους ο Παναιτωλικός πάλευε μόνος του.

Το πρωινό της 28ης Φεβρουαρίου 2018 ήταν μια ωραία ημέρα για την ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Όλους όσοι πάνω από μια 10ετία προσπαθούσαν και προσπαθούν από οποιοδήποτε μετερίζι για το καλύτερο του συλλόγου.

Γιατί πάντα το δίκαιο κερδίζει, όσα χρόνια κι αν χρειαστεί να περάσουν, όσες πληγές κι αν ανοίξει το άδικο, η μπόχα, η βρωμιά, η… μαφία!

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 1515 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.