Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  9:18 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 18:53

Οι διακριθέντες της Αιτωλοακαρνανίας στους μαθηματικούς διαγωνισμούς «Θ. Βαρόπουλος» και «Ο Ευκλείδης»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοινώθηκαν από το Παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας τα ονόματα των διακριθέντων μαθητών της Αιτωλοακαρνανίας στους Πανελλήνιους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς «Θ. Βαρόπουλος» και «Ο Ευκλείδης». Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Παρατίθενται τα ονόματα των μαθητών της Α΄ Γυμνασίου που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό «Θ. Βαρόπουλος». Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί το Μαϊο. Η ημερομηνία διεξαγωγής θα ανακοινωθεί σε επόμενο χρόνο.

onomata-varopoulos

Ακολουθούν τα αποτελέσματα του 78ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018.

onomata-efkleidis

Η επόμενη φάση του διαγωνισμού, η 35η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» θα γίνει το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο κτίριο του Νέου Χημείου, οδός Ναυαρίνου 13Α, μεταξύ Μαυρομιχάλη και Χαρ. Τρικούπη στις 09.00 – 12.00 π.μ.Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πατησίων 76, είσοδος από Αντωνιάδου) και ώρα 12.00 θα γίνει η τελετή βράβευσης των μαθητών που θα διακριθούν στον «ΑΡΧΙΜΗΔΗ».

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν αλλά και σε όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές που βοήθησαν σ’ αυτή την επιτυχία» αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του Παραρτήματος Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1536 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.