Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:20 πμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 12:02

Ο Λαογραφικός Όμιλος της ΓΕΑ στην 192η επέτειο της Μάχης του Ντολμά.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου συμμετείχε και φέτος στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που διοργάνωσε ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στο Αιτωλικό για την 192η Επέτειο της μάχης του Ντολμά.

Ειδικότερα, αντιπροσωπευτικό τμήμα του Ομίλου, αποτελούμενο από χορεύτριες και χορευτές του μαζί με τον χοροδιδάσκαλο κο Γιώργο Τσελίκα, έλαβε μέρος στην καθιερωμένη πομπή το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου 2018 αποδίδοντας φόρο τιμής στους ηρωικούς αγωνιστές της φρουράς του Ντολμά.

Ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου μέσω του Εφόρου του κου Δημοσθένη Καπώνη που συνόδευσε την αποστολή στο Αιτωλικό, συγχαίρει τις χορεύτριες και τους χορευτές με τον χοροδιδάσκαλο τους που έλαβαν μέρος στις εκδηλώσεις, ενώ παράλληλα ευχαριστεί ιδιαίτερα τους διοργανωτές για την τιμητική τους πρόσκληση.

Διαβάστηκε 1221 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.