Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  4:27 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 18:37

ΣΟΚ στο Αγρίνιο απο τον ξαφνικό θάνατο του Οικονομολόγου Λάμπρου Σαμαρτζή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία του Αγρινίου η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του γνωστού Οικονομολόγου και Συνεργάτη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Λάμπρου Σαμαρτζή.

Ο Λάμπρος Σαμαρτζής υπέστη ρήξη θωρακικής αορτής το βράδυ της Κυριακής 25/2/2018 και παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, δεν τα κατάφερε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή και βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Για τον διαχειριστή του AgrinioBestOf.gr Κωνσταντίνο Σαμψών και την Δημοσιογράφο Χρύσα Σπαή, η θλίψη είναι διπλή καθότι με τον αποδημούντα τους συνέδεαν φιλικές σχέσεις και κουμπαριά. Ο Λάμπρος και η συζυγός του Μαριάνθη είναι οι άνθρωποι που πάντρεψαν τον Κων/νο και την Χρύσα καθώς και βάπτισαν την πρωτότοκη κόρη τους.

Ευχόμαστε απο καρδιάς να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και κουράγιο στην συζυγό του, την κόρη του, στους συγγενείς και φίλους του.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Τριτη 27/2/2018 και 03:00 μμ στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος.

Διαβάστηκε 1637 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.