Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:57 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 18:25

Με πολλές συμμετοχές ο αγώνας ποδηλασίας «Γαλατάς MTB & Road Race 2018»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στη περιοχή, μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες έμειναν απτόητοι και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών του «Γαλατάς MTB & Road Race 2018».

Έτσι στο πλαίσιο του «Γαλατάς MTB & Road Race 2018», την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 11:00 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ( Point to Point ) που αποτελείτο από δυο διαδρομές, η μεγάλη διαδρομή είχε συνολικό μήκος περίπου 50χλμ. εκ των οποίων το 10% ήταν ασφάλτινο τμήμα, το 15% μονοπάτια και το υπόλοιπο από δασικούς δρόμους.

Η μικρή διαδρομή είχε συνολικό μήκος 30 χλμ. εκ των οποίων το 10% ήταν ασφάλτινο τμήμα, το 20% μονοπάτια και το υπόλοιπο από δασικούς δρόμους.

Αφετηρία και τερματισμός και για τις δυο διαδρομές ήταν ο Γαλατάς του Δήμου Ναυπακτίας και ήταν παράλληλες με τον ποταμό Εύηνο.

Στο τέλος του αγώνα απενεμήθηκαν μετάλλια στους νικητές ποδηλάτες, ενώ ο Σύλλογος Γυναικών Γαλατά «ΑΡΜΟΝΙΑ» μερίμνησε και προσφέρθηκαν γλυκά , αναψυκτικά και διάφορα άλλα εδέσματα στους ποδηλάτες.

Πηγή: galatas.gr

 

Διαβάστηκε 1166 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.