Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:44 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 18:21

Αφιέρωμα στην πρώτη Ελληνίδα δικηγόρο Μαρία Ν. Χρυσογέλου από το Μεσολόγγι (Σαβ 10/3/2018 19:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Μεσολογγίτισσα Μαρία Ν. Χρυσογέλου θα πραγματοποιηθεί στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Επαρχίας Μεσολογγίου (Μ.Ε.Σ.Γ.Ε.Μ.) «Η ΘΥΣΙΑ», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σας προσκαλεί το Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ., στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Ι.Π. Μεσολογγίου, σε μια τιμητική εκδήλωση-αφιέρωμα, στην πρώτη Ελληνίδα δικηγόρο «παρά Αρείω Πάγω», τη Μεσολογγίτισσα Μαρία Ν. Χρυσογέλου.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την κα Μαίρη Χρυσικοπούλου, Πρόεδρο του Παναιτωλοακαρνανικού Συλλόγου Γυναικών Αγρινίου, με θέμα: «Μαρία Χρυσογέλου, πρώτη Ελληνίδα δικηγόρος που παραστάθηκε στον Άρειο Πάγο».

* Στην φωτογραφία η κα Μαίρη Χρυσικοπούλου από παλιότερη εκδήλωση

iaitoloakarnania.gr

 

Διαβάστηκε 1521 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.