Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:21 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 14:02

Ανακοίνωση και βίντεο από την Κέρκυρα για τη διαιτησία με τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Παναιτωλικό εξέδωσε η Κέρκυρα, παραθέτοντας και βίντεο με τα λάθη που εκτιμά πως έγιναν εις βάρος της.

Οι Φαίακες ηττήθηκαν στο Αγρίνιο (1-0) και έχασαν την ευκαιρία να μεγαλώσουν τη διαφορά από τον Απόλλωνα Σμύρνης, που επίσης έφυγε χωρίς βαθμό από την Ξάνθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κέρκυρας, την οποία συνόδευσε βίντεο από τον αγώνα με τα «καναρίνια», όπου επιτονίζονται τα διαιτητικά λάθη:

«ΚΥΡΙΟΙ της ΚΕΔ επειδή απομένουν 7 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, θα θέλαμε να εφιστήσουμε τη προσοχή σας στους διαιτητές που ορίζετε ( οπως τον κύριο ΤΣΑΜΟΥΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ) που στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό επέδειξε μια προκλητική διαιτησία εναντίον της ομάδος μας. Η εικόνα μιλάει από μόνη της.

ΥΓ: Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για την άψογη φιλοξενία της !!»

gazzeta.gr

Διαβάστηκε 773 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.