Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:14 μμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 20:38

Άλμα κορυφής για το Νέο Αμφίλοχο! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άλλο ένα βήμα για την κορυφή έκανε σήμερα ο Νέος Αμφίλοχος μετά τη νέα του νίκη με 2-0 επί της Δόξας Κρανούλας. Η ομάδα της Αμφιλοχίας, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, βρίσκεται στην τρίτη θέση, υπολειπόμενος δύο βαθμούς από την κορυφή που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου για τη Β΄ Εθνική κατηγορία. Ανώτερος καθόλη τη διάρκεια του αγώνα ο Νέος Αμφίλοχος κατόρθωσε να προηγηθεί στο 37΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τόσκα. Στο 57‘ λεπτό ο Κοντογιάννης θα διπλασιάσει το σκορ για το Νέο Αμφίλοχο, κάνοντας το 2-0 που έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Συνθέσεις:

Νέος Αμφίλοχος: Μανιάτης, Ρεπετσάς, Καλοκαίρης , Κοκώνης, Μπεκατώρος, Μακρής(58’ Ζοτάι), Νικολογιάννης(52’ Τσιούνης Απ.), Μαλής(80΄Κολοβάκης), Κοντογιάννης(87’ Νάκος), Τόσκα, Χρηστογιάννης.

Δόξα Κρανούλας: Αρχοντάκης, Ζαραβός – Ρίζος, Φίλιος, Τσουλιάης, Νάσιος(80’ Λισγάρας), Μιχάλης, Τσουμάνης, Σκανδάλης(58’ Παπαγεωργίου), Νούγιας(87’ Καραφλιάς), Τσιέπας, Νάκος(86’ Ρίζος).

amfilochos_kranoula-12

amfilochos_kranoula-1

amfilochos_kranoula-6

amfilochos_kranoula-7

amfilochos_kranoula-10

amfilochos_kranoula-24

amfilochos_kranoula-20

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 688 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.