Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  2:21 πμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 20:12

Παναιτωλικός-Κέρκυρα 1-0 (Δηλώσεις Προπονητών + Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: Ταμείο στο τέλος

dellas

Ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά συγκρατημένος για τη συνέχεια έδειξε ο Τρ. Δέλλας στη συνέντευξη τύπου. Αναλυτικά ο προπονητής του Παναιτωλικού είπε:
«Δεν έγινε ένα καλό παιχνίδι απόρροια των καιρικών συνθηκών που δεν ευνόησε καθόλου την ομάδα μου. Το παιχνίδι πήγε στη δύναμη.  Όποιος έβαζε γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Βάλαμε το γκολ και κρατάω μόνο τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Αν το γήπεδο ήταν καλό θα βλέπαμε και καλύτερο ματς γιατί και ο Παναιτωλικός αλλά και η Κέρκυρα έχουν ποιοτικούς παίκτες. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο που παρά τις καιρικές συνθήκες ήρθε στο γήπεδο.
Θέλαμε πολύ τη νίκη και βλέπουμε καλύτερο το μέλλον».
Σε ερώτηση για τα ευρωπαϊκά όνειρα της ομάδας, είπε:«Είμαι άνθρωπος που προσπαθώ να περάσω στους παίκτες μου να έχουν έλεγχο συναισθημάτων. Πάμε παιχνίδι – παιχνίδι και το ταμείο θα γίνει στο τέλος».

Μαντζουράκης: Ευχαριστώ τον κόσμο του Αγρινίου

panetolikos-kerkira (48)

Λίγα λόγια για το παιχνίδι και περισσότερα για τον κόσμο του Αγρινίου που ευχαρίστησε θερμά είπε στις λιτές δηλώσεις του ο προπονητής της Κέρκυρας Γ. Μαντζουράκης. Αναλυτικά:

« Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι σε δύσκολο γήπεδο και για τις δύο ομάδες. Είχε και φάσεις. Το σημαντικό σημείο ήταν το 45΄ (σ.σ. που δέχθηκε το γκολ) που μας πήγε πίσω.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την καλή προσπάθεια που δικαιούταν κάτι.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Αυτοί οι φίλαθλοι μου δίνουν πάντα το χέρι τους. Θα τους θυμάμαι πάντα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για όλα και που προσπαθεί για τη διάκριση. Εύχομαι φέτος να την έχει μιας και έχει το ευνοϊκό πρόγραμμα.
Σέβομαι τον κόσμο του Αγρινίου που μου έδωσε αγάπη».

Π.Κ.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1125 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 21:02
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.