Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:08 μμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 20:10

Η Ακαδημία Στίβου Πνοή Μεσολογγίου στους Δρόμους Θυσίας στο Αιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 η Ακαδημία Στίβου Πνοή Μεσολογγίου στήριξε τις εορτές για την 192η επέτειο της Μάχης του Ντολμά και πιο συγκεκριμένα συμμετείχε στους Δρόμους Θυσίας 1000μ και 7000μ.

Ο καιρός τελικά ήταν σύμμαχός καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων και οι αθλητές έδωσαν ψυχή και σώμα. Κοντά τους βρέθηκαν όπως πάντα και οι γονείς τους, ενώ αξίζουν συγχαρητήρια στους μικρούς δρομείς για την προσπάθειά τους στα 1000μ. Στην ανακοίνωσή της η ακαδημία συγχαίρει και τους μεγάλους δρομείς για την επίδοσή τους στον αγώνα των 7000μ.
Συγκεκριμένα αυτοί είναι οι: Φαράντου Αγγελική (1η στην κατηγορία της), Μπελλάλη Εβελίνα (2η στην κατηγορία της), Κανούρη Ελένη (3η στην κατηγορία της), Ελευθέριος Διαμαντόπουλος (4ος στην κατηγορία του).
Στον αγώνα των 7000μ έλαβε επίσης μέρος και ο νεαρός αθλητής Ιωάννης Τζαμανής (Δ’ Δημοτικού) που αναδείχτηκε φυσικά 1ος στην κατηγορία του αφού ήταν και ο μοναδικός σε αυτή τη μεγάλη για την ηλικία του απόσταση.
«Συγχαίρουμε τέλος τους διοργανωτές που υλοποίησαν με επιτυχία όλους τους αγώνες, σε μια περίοδο αστάθειας καιρού και τους ευχόμαστε και του χρόνου!
Ο αθλητισμός είναι μια ανώτερη, ενωτικής φύσης, ψυχοπνευματική λειτουργία και πανανθρώπινη κοινωνική εκδήλωση, που βρίσκει την ιδανική της έκφραση μέσα από τον έντεχνο, αλλά άδολο, ανιδιοτελή και ανυστερόβουλο σωματικό αγώνα…» αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση της Ακαδημίας Στίβου Πνοή Μεσολογγίου.

pnoi-mesologgiou-aitoliko (2)

pnoi-mesologgiou-aitoliko (3)

pnoi-mesologgiou-aitoliko (4)

pnoi-mesologgiou-aitoliko (5)

pnoi-mesologgiou-aitoliko (6)

pnoi-mesologgiou-aitoliko (7)

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1064 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.