Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 17:26

Παγκόσμια διάκριση στον λάτιν χορό για την 13χρονη Αγρινιώτισσα Νεφέλη Κάτρη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Ορλάντο της Αμερικής, όπου διεξήχθη ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Χορού Λάτιν, η Νεφέλη Κάτρη, συμμετείχε στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία της Salsa Soloist Girl Junior και κατέκτησε την 6η θέση. Παραβρέθηκε με την καθηγήτριά της Ελένη Πίσιου, υπεύθυνη της Σχολής Χορού Dance  Academy Αγρινίου, εκπροσωπώντας την Ελλάδα και την πόλη του Αγρινίου, κάνοντας μας περήφανους.

Με την συγκλονιστική εμφάνιση της και την άψογη εκτέλεση της χορογραφίας της, κατάφερε να κερδίσει όχι μόνο τις εντυπώσεις, αλλά τον θαυμασμό και την εκτίμηση των εκπροσώπων μεγάλων σχολών παγκοσμίως.

Κατόρθωσε να περάσει στον τελικό, με πολύ δύσκολο ανταγωνισμό και χώρες που έχουν μεγάλη παράδοση στο είδος, όπως ΗΠΑ, Αργεντινή, Κολομβία, Χιλή, Περού κ.α., με κοινό εκατοντάδων θεατών και συμμετοχή από αθλητές – χορευτές που προκρίθηκαν για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό.

Η 13χρονη Νεφέλη Κάτρη ξεκίνησε  στη Σχολή Χορού Dance Academy Αγρινίου, από την ηλικία των 3 ετών, όπου και εξακολουθεί να εκπαιδεύεται σε κλασικό μπαλέτο, μοντέρνο, σύγχρονο χορό, hip hop, latin με πολύ εργατικότητα, δημιουργικότητα, φαντασία και φυσικά αγάπη γι΄αυτό που κάνει.

nefeli-katri-dance-academy (1)

nefeli-katri-dance-academy (2)

nefeli-katri-dance-academy (3)

nefeli-katri-dance-academy (4)

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 3341 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 18:03
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.