Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:13 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 15:03

Διασφάλισε την επιδότησή σου στην Ένωση Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έτοιμη η Ένωση Αγρινίου για το ΟΣΔΕ σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία, με κύρος, αξιοπιστία, εμπειρία ετών και συνεταιριστική λογική. Ξεκινά η υποβολή των Αιτήσεων.

Αύριο 23 Φεβρουαρίου 2018 ξεκινά η υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης για το 2018 δια της οποίας χορηγούνται όλες οι άμεσες ενισχύσεις, καθώς και εκείνες των μέτρων αγροτικής ανάπτυξης που συνδέονται με εκτάσεις ή ζωικό κεφάλαιο.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 15η Μαΐου 2018 ημέρα Τρίτη, ενώ για κάθε ημέρα καθυστέρησης μέχρι την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018, θα επιβληθεί ποινή 1% επί της δικαιούμενης ενίσχυσης (εκτός των περιπτώσεων ανωτέρας βίας και εξαιρετικών περιστάσεων).

O Αγροτικός Συνεταιρισμός ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, έχοντας προ πολλού ξεκινήσει την προετοιμασία, δηλώνει πανέτοιμος να υποδεχθεί το σύνολο των παραγωγών της Αιτωλοακαρνανίας, προκειμένου, με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, την τεράστια εμπειρία στο έργο και την καλή οργάνωση του Συνεταιρισμού, να διασφαλίσουμε σε απόλυτο βαθμό τα Δικαιώματα των παραγωγών και το εισόδημά τους.

Η Ένωση Αγρινίου για μια ακόμη χρονιά θα βρίσκεται σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία, σε κάθε πόλη και χωριό, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους χιλιάδες παραγωγούς που σταθερά εμπιστεύονται χρόνια τώρα τον Συνεταιρισμό μας για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες μας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών και στο Τμήμα Επιδοτήσεων στα κεντρικά μας γραφεία, στην Παπαϊωάννου 23 στο Αγρίνιο, στα υποκαταστήματα και στα συνεργεία που θα βρίσκονται σε όλες τις περιοχές του νομού.

Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο που εξέδωσε σήμερα ο ΟΠΕΚΕΠΕ παρέχοντας οδηγίες επί της διαδικασίας υποβολής ενιαίας αίτησης ενίσχυσης έτους 2018 & ενεργοποίησης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης ο παραγωγός προκειμένου να υποβάλλει την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2018 θα πρέπει υποχρεωτικά να ταυτοποιηθεί μέσω taxisnet προκειμένου να πιστοποιηθεί η ταυτότητά του.

Βασική προϋπόθεση για τη χορήγηση άμεσων ενισχύσεων είναι ο γεωργός να πληροί, κάθε χρόνο, την ιδιότητα του «ενεργού γεωργού».

Διαβάστηκε 1632 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία