Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  8:59 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 17:27

Θετικός στα αιτήματα του Ραδιοταξί ο δήμαρχος Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χθες ,Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Αγρινίου κ. Γιώργου Παπαναστασίου με αντιπροσωπεία του Σωματείου ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ Αγρινίου υπό το Πρόεδρο Κώστα Βλάχο, τον Αντιπρόεδρο Λεωνίδα Μάττα, τον Β΄ Γραμματέα Γιώργο Καλτσά και άλλα μέλη.

Οι επαγγελματίες – αυτοκινητιστές ΤΑΞΙ έθεσαν μια σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με την καλύτερη λειτουργία των ΤΑΞΙ στην πόλη του Αγρινίου , στα οποία ο Δήμαρχος Αγρινίου ανταποκρίθηκε θετικά και προγραμμάτισε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

«Συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας για την καλυτέρευση των συνθηκών άσκησης του επαγγέλματός μας και στο πλαίσιο αυτό σήμερα συναντηθήκαμε σε θετικό κλίμα με τον Δήμαρχο Αγρινίου», τονίζεται σε ανακοίνωση του Σωματείου Ραδιοταξί Αγρινίου.

Διαβάστηκε 1086 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.