Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 21:32

Κατούνα: η Πειραιώς φεύγει, η Εθνική έρχεται;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καθώς αποχωρεί η Τράπεζα Πειραιώς ειναι σε εξέλιξη διαβουλεύσεις με εκπροσώπους της Εθνικής.

Σε εξέλιξη είναι στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου Κατούνας  συγκέντρωση κατοίκων και εκπροσώπων του δήμου και των χωριών της περιοχής που  συζητούν με τον Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας Αμφιλοχίας και τον περιφερειακό διευθυντή της Εθνικής κ. Γρανίτσα αναζητώντας κάποια λύση για το πρόβλημα που προκλήθηκε  στην περιοχή της Μεδεώνος από την κατάργηση του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος Θ.Στούπας, ο Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας παραχωρεί στην Εθνική Τράπεζα χώρο στο πρώην Δημαρχείο Κατούνας ώστε  να ανοίξει υποκατάστημα . Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της Εθνικής ανέφεραν πως θα εξετάσουν το θέμα και θα απαντήσουν σύντομα αλλά το σίγουρο είναι πως θα τοποθετηθεί μηχάνημα ΑΤΜ.

Σημειωτέον  πως οι κάτοικοι εξέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας με υπογραφές τονίζοντας πως θα μεταφέρουν τις καταθέσεις τους σε άλλη Τράπεζα στην περίπτωση που κλείσει η Πειραιώς. Κάτι που συμβαίνει σήμερα καθώς οι υπάλληλοι μαζεύουν τα πράγματά τους και οι πινακίδες ξηλώνονται…

Γράφει ο Βαγγέλης Κουτιβής- katounanews.blogspot.gr
 
 Η Πειραιώς ξηλώνεται…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ

Διαβάστηκε 2414 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.