Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  6:22 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 18:29

Σύσκεψη οικοδόμων στο Αγρίνιο για την προετοιμασία της Πανελλαδικής κλαδικής απεργίας (Κυρ 25/2/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κάλεσμα σε σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου απέστειλε στα σωματεία των οικοδόμων της Αιτωλοακαρνανίας η Ομοσπονδία Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, για τον σχεδιασμό του επόμενου βήματος της παρέμβασής τους για την προετοιμασία της Πανελλαδικής κλαδικής απεργίας στις 14 Μαρτίου. Συγκεκριμένα η πρόσκληση αναφέρει:

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας καλεί στην Περιφερειακή Σύσκεψη την Κυριακή 25 Φλεβάρη στις 11:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου τα σωματεία Οικοδόμων του νομού Αιτωλ/νίας και το σωματείο Οικοδόμων Λευκάδας – Βόνιτσας.

Σκοπός της σύσκεψης είναι:

Να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα της παρέμβασής μας προετοιμάζοντας την Πανελλαδική κλαδική απεργία, στις 14 Μάρτη, με επίκεντρο τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, το Ασφαλιστικό, τα μέτρα προστασίας των ανέργων, την αναγνώριση και διανομή των «υπέρ αγνώστων» ενσήμων.

Να συζητήσουμε συγκεκριμένα μέτρα και μορφές πάλης, παίρνοντας υπόψη την κατάσταση στον κλάδο των Κατασκευών, την όξυνση των προβλημάτων και την ένταση της επίθεσης που δεχόμαστε από το κεφάλαιο και τις δυνάμεις που το στηρίζουν.

 

Διαβάστηκε 1861 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.