Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:43 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 18:18

Kινητοποίηση στην Εφορία Αγρινίου ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και στις κατασχέσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έλαβε χώρα σήμερα η προγραμματισμένη κινητοποίηση διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Αγρινίου ενάντια «στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, στις κατασχέσεις της λαϊκής πρώτης κατοικίας, της επαγγελματικής στέγης και στις καταθέσεις των λαϊκών νοικοκυριών».

Συνδιοργανώθηκε από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου και την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων. Επιλέχθηκε η σημερινή ημέρα καθώς ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και ήδη στο νέο σύστημα έχουν αναρτηθεί 1.796 πλειστηριασμοί ακινήτων.
Στην κινητοποίηση εκφωνήθηκαν χαιρετισμοί από τους κκ. Μπεσίνη, Πολύζο και Κοτοπούλη, προέδρους του Εμπορικού Συλλόγου, των Επαγγελματοβιοτεχνών και της ΟΑΣ αντίστοιχα. Η κεντρική ομιλία εκφωνήθηκε από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου Μ.Κατσιγιάννη. Παραδόθηκε ψήφισμα στον προϊστάμενο της Εφορίας ενώ ακολούθησε και πορεία στο κέντρο της πόλης.

Δείτε εικόνες και βίντεο και θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση.


pleistiriasmoi-eforia-agrinio-diamartiria (2) pleistiriasmoi-eforia-agrinio-diamartiria (3) pleistiriasmoi-eforia-agrinio-diamartiria (4) pleistiriasmoi-eforia-agrinio-diamartiria (5) pleistiriasmoi-eforia-agrinio-diamartiria (6) pleistiriasmoi-eforia-agrinio-diamartiria (7)

kinitopoiisi-eforia (1) kinitopoiisi-eforia (2) kinitopoiisi-eforia (3) kinitopoiisi-eforia (4) kinitopoiisi-eforia (5) kinitopoiisi-eforia (6) kinitopoiisi-eforia (7) kinitopoiisi-eforia (8)

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 1602 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.