Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:36 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 18:17

«Καναρίνια» με εθνόσημο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτό το διάστημα οι μικρές Εθνικές ομάδες και ο Παναιτωλικός… συνδράμει με έμψυχο δυναμικό στην προσπάθειά τους. Πέντε «καναρινάκια» φορούν τη φανέλα με το εθνόσημο.

Στην Εθνική Νέων είναι ο Δημήτρης Νταλακούρας. Μόνιμος τον τελευταίο χρόνο στις κλήσεις του Γιάννη Γκούμα. Χθες αγωνίστηκε ως αλλαγή στον πρώτο αγώνα που έδωσε η ομάδα με την Ουκρανία στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να παίξει και στον δεύτερο που γίνεται αύριο στο Καυτανζόγλειο.

Στην Εθνική Παίδων που συμμετέχει στο αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA που φιλοξενείται αυτή την εβδομάδα στο Αγρίνιο, κλήθηκαν ο Χρήστος Μπελεβώνης και ο Αποστόλης Κωνσταντόπουλος. Και οι δύο αγωνίστηκαν στη νίκη με την Ουαλία τη Δευτέρα. Σήμερα στις 3.00 μ.μ. η Εθνική παίζει στο γήπεδο Παναιτωλικού με τη Σλοβακία.

Λόγω τραυματισμών, ο τεχνικός Βασίλης Γεωργόπουλος κάλεσε δύο ακόμα παίκτες του Παναιτωλικού στην Εθνική Παίδων, τον Παναγιώτη Θεοτοκάτο και τον Βασίλη Σκιαδά, που περιμένουν να κάνουν κι αυτοί ντεμπούτο.

http://www.agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 1600 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.