Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:17 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 17:13

«Εγώ δεν βγαίνω…»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Χαντάκιας έπαιζε χθες τραυματίας από το 20λεπτο και μετά την εμφάνισή του στη Λιβαδειά, βάζει… δύσκολα στον Δέλλα

Είναι ένα παιδί που δεν… νιώθει. Με την καλή έννοια του όρου. Γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του Παναιτωλικού, ο Δημήτρης Χαντάκιας επανεμφανίστηκε χθες στο αρχικό σχήμα των «κυανοκίτρινων» μετά από περίπου 2 μήνες, καθώς στο πρωτάθλημα είχε να ξεκινήσει από το 3-1 επί της Λάρισας. Και άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Εκ των κορυφαίων της ομάδας του στο 2-1 της Λιβαδειάς, παίρνει ακόμη ένα credit από το πάθος του.
Περίπου στο 20′ χτύπησε στο χέρι σε ένα τζατζάρισμα όταν και προσγειώθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου και πριν την ανάπαυλα, οι πόνοι άρχισαν να γίνονται όλο και πιο δυνατοί. «Εγώ δεν βγαίνω», είπε στα αποδυτήρια. Αλλωστε γνώριζε και ο ίδιος πως στον πάγκο δεν υπήρχε άλλος στόπερ (Μιχάι, Ροντρίγκες off). Στην πορεία της αναμέτρησης δέχθηκε ένα χτύπημα και στον αστράγαλο. «Δημήτρη είσαι καλά;», του έλεγαν από τον πάγκο και εκείνους κουνούσε καταφατικά το κεφάλι του. Το φινάλε της αναμέτρησης τον βρήκε στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Μακράν πρώτος σε επεμβάσεις (5 από τις 14 της ομάδας του) και μόλις 2 λάθη, «καθάρισε» ότι… κινούνταν στη μεγάλη του περιοχή, αλλά και κέρδισε πολλές προσωπικές μονομαχίες. Κυρίως μετά το 70′, όταν βγήκε ο Αργκους και άρχισε να «πέφτει» εκείνος πάνω στον Μαρκόβσκι, ο οποίος υπερτερούσε στο ύψος.
Πλέον βάζει δύσκολα στον «Κολοσσό». Με εμφανίσεις όπως αυτή, στέλνει… μήνυμα πως διεκδικεί θέση βασικο και στο επόμενο ματς, κόντρα στην Κέρκυρα. «Οταν παίζεις ξεχνάς πόνο, τα πάντα», είπε εκείνος μετά τον αγώνα. Είπαμε, δεν νιώθει…
Γ.Ντυμένος- gazzetta.gr 
 
Διαβάστηκε 1344 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 17:24
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.