Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  7:25 πμ
 
wm small
Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 20:57

Εκλογές Συνδέσμου Γεωπόνων Νομού Αιτωλίας & Ακαρνανίας την Κυριακή 25-02-2018 και ώρα 11:00 πμ στο Ξενοδοχείο «Εσπέρια» στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου Γεωπόνων Νομού Αιτωλίας & Ακαρνανίας στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση (ΓΣ) που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25-02-2018 και ώρα 11:00 πμ  στο Ξενοδοχείο «Εσπέρια» στο Αγρίνιο (Χαριλάου Τρικούπη 31)

Η Γενική Συνέλευση της 25/02 θα είναι η 2η (σύμφωνα με το καταστατικό) και τελική (για οικονομία χρόνου) αφού στην 1η στις 18-02-18 αναμένεται μη επίτευξη απαρτίας.

Θέματα της ΓΣ :

  • Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ., το οποίο θα εκτελέσει και χρέη Εφορευτικής Επιτροπής.
  • Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου ΔΣ
  • Οικονομικός απολογισμός για το έτος 2017, προϋπολογισμός 2018, ανακοίνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής
  • Τροποποίηση καταστατικού
  • Εκλογή των νέων διοικητικών οργάνων του Συνδέσμου μας ( Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή , Πειθαρχικό Συμβούλιο και αντιπροσώπων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

 Αιτήσεις υποψηφίων για τα αξιώματα υποβάλλονται εγγράφως στο ΔΣ το αργότερο δύο (2) μέρες πριν τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών. Επίσης υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν και στο προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης κατά την ημέρα των αρχαιρεσιών, μέχρι την ώρα της εκλογής της Εφορευτικής Επιτροπής. Οι υποψηφιότητες είναι δυνατόν να υποβληθούν είτε ομαδικά είτε ατομικά.

Διαβάστηκε 1139 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.