Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  3:08 μμ
 
wm small
Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 23:26

Το νέο Δ.Σ. της Αστρονομικής & Αστροφυσικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κατόπιν της εκλογικής διαδικασίας στην Αστρονομική & Αστροφυσική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος που έλαβε μέρος την 10/2/2018 στο 2ο όροφο του δημαρχείου Αγρινίου, το νέο Διοικητικό συμβούλιο που διαμορφώθηκε είναι το εξής:

Πρόεδρος: Παπαθανασόπουλος Κίμων
Αντιπρόεδρος: Μπακολίτσας Κωνσταντίνος
Γραμματέας: Ντέκας Γεώργιος
Ταμίας: Καβαλιέρης Νικόλαος
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Παπαναστασίου Γεώργιος.
Αναπληρωτής Γραμματέας: Ντόκα Ελισσάβετ.
Υπεύθυνος υλικού: Μπακολίτσας Επαμεινώνδας.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο έχει σκοπό να συνεχίσει την διάδοση και την διάχυση των γνώσεων των θετικών επιστημών και της αστρονομίας, (όπως διοργάνωση ομιλιών, εξορμήσεων, αστροπαρατήρησης, σεμιναρίων) όπως με μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο εφάρμοσε ο αείμνηστος Θύμιος Παπαναστασίου, ιδρυτής και πρώτος πρόεδρος της αστρονομικής εταιρείας.

Πρώτη μέριμνα της αστρονομικής εταιρείας είναι να οδηγήσει πρωτίστως την Αστρονομική Εταιρεία στην επιτυχή διοργάνωση της Πανελλήνιας εξόρμησης ερασιτεχνών αστρονόμων που θα γίνει στον Δρυμώνα – Θέρμου – Τριχωνίδας στον νομό της Αιτωλοακαρνανίας, 13-15 Ιουλίου 2018.

https://www.facebook.com/astronomiki/

Διαβάστηκε 2190 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.