Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:19 πμ
 
wm small
Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 15:06

Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων (Ε.Δ.Α.Α.Π.)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το μνημόνιο συνυπέγραψαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Α.Α.Π., κ. Αθανάσιος Μπίνης

Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη σήμερα (Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018) μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων (Ε.Δ.Α.Α.Π.).

Το Μνημόνιο συνυπέγραψαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας και το Πρόεδρος της Ε.Δ.Α.Α.Π., κ. Αθανάσιος Μπίνης.

Με το Μνημόνιο Συνεργασίας προσδιορίζεται ένα πλαίσιο κοινά αποδεκτών κανόνων και ενεργειών, που θα τηρούνται σε περιπτώσεις αεροπορικών ατυχημάτων από τα δυο μέρη, ώστε να διασφαλίζονται, στο μέγιστο βαθμό,  οι διαδικασίες διερεύνησης τέτοιων περιστατικών, με βάση το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο.

Επιπλέον το Μνημόνιο προβλέπει τη δυνατότητα ανταλλαγής τεχνογνωσίας καθώς και θέματα εκπαίδευσης και ενημέρωσης σε πεδία κοινού ενδιαφέροντος.   

Διαβάστηκε 1994 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.