Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:30 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 23:05

Ναυτικός Όμιλος Τριχωνίδας: Διακρίσεις για 15χρονο αθλητή στους Χειμερινούς Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στους Χειμερινούς Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης συμμετείχε ο Παντελής Νικολός. Ο δεκαπεντάχρονος κολυμβητής που έχει πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και προπονείται με τον Ναυτικό Όμιλο Τριχωνίδας με προπονητή τον Χρήστο Νταγιάντα πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση. Συγκεκριμένα, έκανε ατομικό ρεκόρ στα 50 ελεύθερο με 25¨.43 και ήταν 5ος, επίσης κολύμπησε 3 φορές τα 100 μέτρα ελεύθερο κάνοντας ατομικά ρεκόρ συνεχόμενα 56¨.49, 56¨.26 και 55¨.90 στην σκυταλοδρομία 4Χ100 μικτή ομαδική όπου και η ομάδα του κατέλαβε την 3η θέση και την 4η θέση στα 4Χ100 ελεύθερο.

«Όλα αυτά ο αθλητής τα κατάφερε με συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες γιατί το κολυμβητήριο το μήνα Ιανουάριο ήταν κλειστό στη μέση της κολυμβητικής σεζόν.

Με την στήριξη των γονιών του πήγαινε για προπόνηση στην Πάτρα σχεδόν κάθε μέρα με μεγάλο οικονομικό κόστος. Έτσι οι κόποι του δεν πήγαν χαμένοι» αναφέρει η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Τριχωνίδας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2107 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.