Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:57 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 19:28

Τρεις δράσεις για τον μαθητικό πληθυσμό από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται ότι μετά από σχετική απόφαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ (Αριθ. Πρωτ.: 6146/12-02-2018) και στα πλαίσια του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας «Ανάπτυξη από το Υπουργείο Υγείας δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του μαθητικού πληθυσμού στο πλαίσιο Αγωγής Υγείας σε εθνικό επίπεδο από Μονάδες Υγείας αρμοδιότητας 6ης ΥΠΕ» εγκρίθηκε η υλοποίηση των παρακάτω τριών (3) δράσεων –προγραμμάτων , για τον μαθητικό πληθυσμό :
• E-Bug : Γνωρίζω αντιμετωπίζω τα μικρόβια
• Αγωγή Στοματικής Υγείας
• Σεξουαλική και αναπαραγωγική Υγεία
Αρμόδιοι συντελεστές για την υλοποίηση των ανωτέρω δράσεων είναι : οι Οδοντίατροι
κκ. Αλεξάκη Όλγα & Λυκογεώργος Θεόδωρος , ο Μαιευτήρας –Γυναικολόγος κ. Κων/νος Παπαδόπουλος , η Επισκέπτρια Υγείας κ. Πόλκα Βασιλική η υπεύθυνη Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Χαρέλου Ευαγγελία και η Μαία κ. Θεοδωροπούλου Αγγελική.

Με νεότερη ανακοίνωση θα γίνουν γνωστές λεπτομέρειες έναρξης και υλοποίησης των δράσεων που εγκρίθηκαν.

Διαβάστηκε 897 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.