Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:00 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 18:55

Τεστ Παπανικολάου στο Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά του Δήμου Ναυπακτίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου στις 4 Φεβρουαρίου, το Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά του Δήμου Ναυπακτίας σε συνεργασία και με την υποστήριξη του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου, θα πραγματοποιήσει εβδομάδα πρόληψης κατά του καρκίνου τραχήλου της μήτρας, με τη λήψη  (τεστ Παπανικολάου) και περαιτέρω ενημέρωση σε θέματα ιατρικής πρόληψης σε γυναίκες Ρομά.

Στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης και αντιμετώπισης της νόσου το Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά του Δήμου Ναυπακτίας, δεδομένων των στόχων του και δίνοντας έμφαση και προτεραιότητα στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες θα πραγματοποιήσει την εν λόγω εξέταση στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου με τη συμβολή των Μαιών του Κέντρου Υγείας, από 20 έως 23 Φεβρουαρίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενες γυναίκες Ρομά μπορούν να πηγαίνουν στο Παράρτημα Ρομά (πρώην Σπρίντερ) ή να καλούν μέχρι 16 Φεβρουαρίου για τον προγραμματισμό ραντεβού στο τηλέφωνο 2634361219 (κ. Σταματίου Α.) από 8:00 μέχρι 13:00.

Διαβάστηκε 711 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.