Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:02 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 11:08

ΑΣΕΠ: Έρχεται προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης με 588 μόνιμες θέσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα κεντρικά γραφεία του ΑΣΕΠ για επεξεργασία, βρίσκεται το αίτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης για την προκήρυξη διαγωνισμού από την Ανεξάρτητη Αρχή για την πρόσληψη 588 μόνιμων υπαλλήλων σε φυλακές της χώρας.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να εκδοθεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Οι θέσεις αφορούν εκπαιδευτικές βαθμίδες (Δ.Ε), (Τ.Ε) και (Π.Ε). Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα καλυφθούν είναι: γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, υπάλληλοι φύλαξης, προσωπικό εξωτερικής φρούρησης, σωφρονιστικοί υπάλληλοι κ.α.

Από αυτές, οι 24 θέσεις αφορούν την κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 7 για την ΤΕ, ενώ η «μερίδα του λέοντος» θα διατεθεί στην κατηγορία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με 557 θέσεις.

Ήδη στη Διαύγεια έχει δημοσιευθεί απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, κ. Φωτίου, με την οποία καθορίζονται οι θέσεις που θα καταληφθούν από τους «προστατευομένους» του ΟΑΕΔ. Συγκεκριμένα, καθορίζεται ο συνολικός αριθμός των θέσεων εργασίας στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν. 2643/1998, σε σαράντα πέντε (45).

Πηγή: aftodioikisi.gr

Διαβάστηκε 927 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία