Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 19:28

"Αρχαίες πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας σήμερα και η ανάδειξη της Πλευρώνας, των Οινιαδών και της Παλαίρου" το επόμενο θέμα στην Σχολή Τοπικής Ιστορίας της ΓΕΑ (Τετ 21/2/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Σχολή Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού «Αθανάσιος Παλιούρας», που λειτουργεί το Τμήμα Πνευματικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, ανακοινώνει την τέταρτη εκδήλωση από μια σειρά οκτώ παρουσιάσεων-ομιλιών, που θα κάνουν καθηγητές Πανεπιστημίου, καλλιτέχνες και επιστήμονες μελετητές της Τοπικής Ιστορίας, κατά την περίοδο 2017-2018.

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 στις 7:00μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο ο Δρ. Αρχαιολογίας, επίτιμος Γενικός Διευθυντής Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού, Λάζαρος Κολώνας θα μιλήσει με θέμα:

"Αρχαίες πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας σήμερα και η ανάδειξη της Πλευρώνας, των Οινιαδών και της Παλαίρου".

Διαβάστηκε 1047 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.