Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  1:04 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 19:16

Τακτική γενική συνέλευση για τον ΝΟΜ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τακτική γενική συνέλευση για τον ΝΟΜ. Σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου, καλούνται τα ταμειακά ενήμερα τακτικά μέλη αυτού, στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00’, στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Μεσολογγίου στο λιμάνι Μεσολογγίου, προκειμένου να αποφασίσουν επί των κατωτέρω θεμάτων ημερησίας διάταξης:

1. Απολογισμός της οικονομικής χρήσης που έληξε την 31/12/2017 και συνοπτική παρουσίαση του έργου και των δράσεων του σωματείου, για το έτος 2017.

2. Έγκριση του οικονομικού απολογισμού και των πεπραγμένων του ΔΣ για το έτος 2017.
Σύμφωνα με το Καταστατικό, σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τη διεξαγωγή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ορίζεται ότι η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Μαρτίου, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και χώρο και με τα ίδια μόνο ανωτέρω θέματα ημερησίας διάταξης, χωρίς τη δημοσίευση νέας, ειδικής για το σκοπό αυτό πρόσκλησης.

Διαβάστηκε 1374 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 10:42
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.