Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 18:33

Βράβευση της Ζωής Τηγανούρια από την Πανσαμοθρακική Εστία Αθηνών [pics]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρόεδρος Πανσαμοθρακικής Εστίας Αθηνών κος Διογένης Παπανικολάου, Ζωή Τηγανούρια

Η Πανσαμοθρακική Εστία Αθηνών «Η Νίκη της Σαμοθράκης» βράβευσε φέτος την Σαμοθρακήτισσα Ζωή Τηγανούρια στην ετήσια κοπή πίτας του συλλόγου.

Σε μια λιτή εκδήλωση απονεμήθηκε στη συνθέτη & σολίστ του ακορντεόν, ένα χρυσό μετάλλιο και μία τιμητική περγαμηνή προς επιβράβευση για την συνεχή προβολή και ανάδειξη του νησιού μέσα από την καλλιτεχνική της διαδρομή, καθώς και για το έμπρακτο ενδιαφέρον της.

Η βράβευση έγινε από τον πρόεδρο της Πανσαμοθρακικής Εστίας Αθηνών κο Διογένη Παπανικολάου, παρουσία του γενικού γραμματέα κου Μιχάλη Βραχιώλια και των μελών του συλλόγου.

Πρόσφατα, η καλλιτέχνης συμμετείχε αφικλοκερδώς σε μεγάλη εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση της πληγείσας Σαμοθράκης στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρουπόλεως, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγνάντιας «Άγιος Γεώργιος» κα Ελένη Ιντζεπελίδου, Φορείς του Ν. Έβρου, Πολιτιστικούς - Κοινωνικούς Συλλόγους, Επαγγελματικά & Αθλητικά Σωματεία, Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων, Συλλόγους της Ομογένειας και φυσικά την πολύτιμη συμβολή του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως & Σαμοθράκης κ.κ. Άνθιμου.

Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε δόθηκε απ' ευθείας στον Δήμο Σαμοθράκης προς αποκατάσταση των ζημιών και ανακούφιση των πληγέντων.

Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκε και η κα Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα για την πολυετή πολύτιμη προσφορά της, συνεχίζοντας την οικογενειακή της παράδοση όπως τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου.

 

Ζωή Τηγανούρια, κα Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα

 

Η Ζωή Τηγανούρια εξέφρασε τις ευχαριστίες της και αφιέρωσε το μετάλλιο στο συζυγό της Στέλιο Γενεράλη για την αθόρυβη και ουσιαστική βοήθεια του στο έργο της.

[Φωτό: Δημήτρης Καρβουτζής]

 

Βρείτε τη Ζωή Τηγανούρια στα Social:

Facebook
Twitter
Youtube Official Channel
Google+ Official Page
Instagram
Youtube Fans Channel
Google+ Fans Page
Zoe's Official Website

Διαβάστηκε 2379 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.