Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 18:08

«Το θανάσιμο πέρασμα» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνούν αφήνοντας τα στοιχεία τους μέσα σε ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ από τη λήξη των διαγωνισμών και να ενημερώνονται για τα ονόματα που κερδίζουν.

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Μεταίχμιο, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο της LONE THEILS «ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΠΕΡΑΣΜΑ» Μετάφραση: Γρηγόρης Κονδύλης

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΠΕΡΑΣΜΑ

Όταν η δηµοσιογράφος Νόρα Σαν, ανταποκρίτρια του δανέζικου εβδοµαδιαίου περιοδικού Globalt στο Λονδίνο, αγοράζει µια βαλίτσα από ένα παλαιοπωλείο, βρίσκεται ενώπιον µιας πολύ παράξενης ανακάλυψης. Στην ξεχασµένη βαλίτσα περιέχονται διάφορες πολαρόιντ, µεταξύ των οποίων και η φωτογραφία δύο νεαρών κοριτσιών απ’ τη Δανία που εξαφανίστηκαν σε ένα φεριµπότ ταξιδεύοντας προς Αγγλία το 1985. Η επαγγελµατική περιέργειά της ξυπνά και πριν προλάβει να το συνειδητοποιήσει µπλέκεται σε µια έρευνα που περιλαµβάνει αλλεπάλληλα ταξίδια µεταξύ Κοπεγχάγης και Λονδίνου, άπειρες συνεντεύξεις µε µάρτυρες, αλλά και συναντήσεις µε πρόσωπα από το παρελθόν της. Τα βήµατά της θα την οδηγήσουν σ’ έναν σίριαλ κίλερ που εκτίει ισόβια κάθειρξη σε µια διαβόητη βρετανική φυλακή, καθώς η αναζήτηση της αλήθειας για την τύχη των δύο εξαφανισµένων κοριτσιών αποδεικνύεται πολύ πιο επικίνδυνη αποστολή απ’ ό,τι είχε φανταστεί…
Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, το αστυνομικό μυθιστόρημα της δανέζας Lone Theils γοητεύει τόσο χάρη στο μαύρο χιούμορ και τη νοσταλγική διάθεση για τη δεκαετία του 1980 με την οποία είναι ποτισμένο όσο και στην τολμηρή και συναρπαστική ηρωίδα του.

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Ένα θρίλερ µε ταχύτατο ρυθµό και αριστοτεχνική πλοκή.
Barry Forshaw, κριτικός

Το θανάσιμο πέρασμα σε στοιχειώνει και βρίσκεσαι δέσμιός του χωρίς να το καταλάβεις.
Stefan Ahnhem, συγγραφέας

Ένα εξαιρετικά δομημένο θρίλερ… Η Lone Theils γνωρίζει καλά τις τεχνικές του είδους με το οποίο καταπιάνεται και γράφει με οξυμένη προσοχή στη λεπτομέρεια και έξοχη αίσθηση του μακάβριου.
Politiken

Ένας μοναδικός συνδυασμός βρετανικής αστυνομικής λογοτεχνίας και σκανδιναβικού νουάρ.
Euro crime

 

Διαβάστηκε 3228 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.