Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:18 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 17:50

Μπελεβώνης: «Είμαστε ικανοποιημένοι με Δέλλα. Η ομάδα έχει βελτιωθεί »

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τον Παναιτωλικό, αλλά και την επόμενη ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε ο Μάκης Μπελεβώνης στο agriniowebradio και στον Μπάμπη Τσιρώνη. Οπου ο πρόεδρος του Παναιτωλικού έστειλε… μήνυμα ενότητας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

Για την πορεία της ομάδας: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Κυρίως με τη βαθμολογική συγκομιδή. Περιμέναμε καλύτερα τα πράγματα. Η ομάδα έκανε μία κοιλιά που δεν την περιμέναμε. Επανήλθαμε και νομίζω πως θα τερματίσουμε ψηλότερα στη βαθμολογία. Δεν καταφέραμε να βρούμε συγκεκριμένους λόγους που έγινε αυτή η κοιλιά. Χάθηκαν βαθμοί και από ατυχία, όπως με Λεβαδειακό και Λαμία. Δεν μπορούσαμε να εξηγήσουμε τους λόγους όταν είχαμε κακή απόδοση. Συμβαίνει αυτό. Βλέπετε πως με τους ίδιους παίκτες, έχουμε καλύτερη πορεία.

Για τις μεταγραφές: «Νομίζουμε πως οι προσθήκες που έγιναν θα βοηθήσουν την ομάδα. Υπάρχει και υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός. Αυτό είναι καλό, αλλά θέλει καλή διαχείριση και οι παίκτες πρέπει να το συνειδητοποιήσουν και να έχουν επαγγελματική συμπεριφορά».

Για Λουτσιάνο: «Δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Η ανακοίνωση περιγράφει τον ρόλο που θα έχει. Μας ενδιαφέρει η επιπλέον προπόνηση στα τμήματα υποδομής. Εχουμε 9 παιδιά στο ρόστερ από τα τμήματα υποδομής και έχουν φύγει παιδιά. Και θα φύγουν και άλλα παιδιά. Υπάρχουν προοπτικές».

Για τον Μιχάι: «Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού και της Ελλάδας. Προσεγγίσεις και προτάσεις έγιναν, που δεν τις συζητήσαμε. Δεν χρειάζεται να πούμε με τι ποσό θα τον παραχωρούσαμε. Ξέρουμε την αγορά. Ο Ενέα βελτιώνεται και δουλεύει και με προσήλωση».

Για τον Αραβίδη: «Υπήρξε μία προσέγγιση. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε τον χρόνο του και το ζήτημα έληξε αμέσως. Θέλουμε οι παίκτες που θα έρχονται, να μας έχουν προτεραιότητα. Δεν το προχωρήσαμε εμείς».

Για τον Δέλλα: «Είμαστε ικανοποιημένοι. Η ομάδα έχει βελτιωθεί. Δεν μας ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα, αλλά να παίζουμε και καλά. Αυτή τη φιλοσοφία θέλουμε. Στο Αγρίνιο θέλουν η ομάδα να παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό μας βοηθάει ώστε να επιμείνουμε σε αυτή τη νοοτροπία».

Για τυχόν βελτιώσεις στο γήπεδο: «Να έρθουν περισσότεροι φίλαθλοι (σ.σ. γέλια). Υπάρχει το ζήτημα της κρίσης. Αλλά το ποδόσφαιρο δυστυχώς και χωρίς ευθύνη του Παναιτωλικού έχει απαξιωθεί. Δύσκολα μπορεί να επενδύσει κάποιος. Ελπίζουμε να γίνουν βήματα για να γυρίσει ο κόσμος».


Για τις εξελίξεις στα τηλεοπτικά: «Οσοι λειτουργούμε στον συνεταιρισμό, βλέπαμε τα πράγματα που πήγαιναν. Με τακτική ίσως. Φαίνονταν πως θα φτάναμε στο σπάσιμο της κεντρικής διαχείρισης. Είναι μεγάλα τα προβλήματα. Δεν είναι το ζήτημα να βρούμε άμεσα λύση στα τηλεοπτικά. Το μεγάλο ζήτημα είναι να συνεννοηθούμε όλες οι ομάδες. Τουλάχιστον οι μικρομεσαίες. Ώστε να διεκδικήσουμε μια καλύτερη ημέρα για το ποδόσφαιρο. Όχι μόνο πως θα επιβιώσουν οι ομάδες».

gazzetta.gr

 

Διαβάστηκε 1086 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.