Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:40 πμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 21:27

Ακυρώνεται λόγω πένθους η πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαρίστης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λόγω πένθους ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαρίστης Αιτωλοακαρνανίας «o Άγιος Νικόλαος» έλαβε την απόφαση να ακυρώσει την κοπή πίτας του και για τον λόγο αυτό εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Καλησπέρα σε όλες τις φίλες και όλους τους φίλους του Συλλόγου μας. Το Σαββάτο, 17 Φεβρουαρίου, ήταν προγραμματισμένη η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας στο μαγαζί του συγχωριανού μας Αγγελοκωστόπουλου Νίκου. Ο αιφνίδιος θάνατος της συγχωριανής μας Δασκαλή Ελένης μας υποχρεώνει να ακυρώσουμε την προγραμματισμένη εκδήλωση, η οποία ευελπιστούμε να πραγματοποιηθεί κάποια άλλη στιγμή, στο άμεσο μέλλον, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες. Η απώλεια της αξιαγάπητης μας Ελένης, μιας ιδιαίτερα ευχάριστης παρουσίας για όλους μας, μας θλίβει ιδιαίτερα. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας και στους συγγενείς της».

Διαβάστηκε 730 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.