Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  3:44 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 23:37

Ξεπέρασε τις προσδοκίες ο χορός στο Αγρίνιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε χθες ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Αγρινίου.

Ο αριθμός των παρευρισκομένων ξεπέρασε τις προσδοκίες του συλλόγου, ο οποίος με τη σειρά του ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του.

«Το ΔΣ του Συλλόγου μας εύχεται καλή Σαρακοστή σε όλους μας με υγεία και έναν στόχο…! Να γίνουν βήματα για μια πληρέστερη προσχολική αγωγή.

Για να είναι εφικτός αυτός ο στόχος χρειαζόμαστε την στήριξή σας και τη συμμετοχή σας στις δράσεις του συλλόγου μας που επρόκειτο να ακολουθήσουν.

Σας ευχαριστούμε και πάλι ολόψυχα για την συμμετοχή σας ευχόμαστε να περάσατε όμορφα και κυρίως τα παιδιά μας.. και ελπίζουμε να τα πούμε σύντομα από κοντά γιατί τα παιδιά μας χρειάζονται τη βοήθεια μας στην διεκδίκηση του μέλλοντος τους!!!», αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση.

apokriatikos-xoros-vrefonipiakon (1)

apokriatikos-xoros-vrefonipiakon (2)

apokriatikos-xoros-vrefonipiakon (3)

apokriatikos-xoros-vrefonipiakon (4)

apokriatikos-xoros-vrefonipiakon (5)

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 828 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.