Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 19:28

Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή ο Νέος Αμφίλοχος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Όλο και πλησιάζει προς την κορυφή ο Νέος Αμφίλοχος μετά και την νέα του νίκη επί του Εθνικού Φιλιππιάδας με σκορ 3-0 και βρίσκεται πλέον σε τροχιά τίτλου. Ο νέος Αμφίλοχος έδειξε από την αρχή του ματς τις άγριες διαθέσεις του και σε διάστημα 8 λεπτών κατάφερε να σκοράρει 3 φορές και να καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο.
Στο 37’ ο Τόσκα έγραψε το 1-0 και 3 λεπτά αργότερα (40’) ο Κοντογιάννης με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για το Νέο Αμφίλοχο. Ο Εθνικός είχε την ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδι με πέναλτι που κέρδισε στο 42’ και εκτέλεσε ο Παπαρούνης, ο Μανιάτης όμως με μια εκπληκτική απόκρουση στη δεξιά γωνία κράτησε το σκορ στο 2-0. Στο 45’ ο Χρηστογιάννης έγραψε το τελικό 3-0.

Συνθέσεις:

Νέος Αμφίλοχος: Μανιάτης, Ρεπετσάς (80’ Ζοταϊ), Κωστακιώτης(67’ Μακρής), Κοκώνης , Μπεκατώρος, Μαλής, Νικολογιάννης(85’ Δράκος), Καλοκαίρης, Κοντογιάννης, Τόσκα(88’ Λαγοπάτης), Χρηστογιάννης.

Εθνικός Φιλιππιάδας: Μολώνης, Danas, Ευθυμιάδης(66’ Χρήστου), Μαλλάτος, Παπαρούνης(77’ Λέντζος), Γατσέλος(21’ Ντούσκας), Σιώρος(72’ Καραγκούνης), Μανιώτης, Σιδηρόπουλος, Κιούσης, Λάππας.

e-maistros.gr

Διαβάστηκε 1149 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.