Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018 14:35

Γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το 8ο Δημοτικό Αγρινίου γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη στον αύλειο χώρο του σχολείου, όπου ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, έστησε τις ψησταριές, τα τραπέζια με τα εδέσματα και τα ηχητικά μηχανήματα. Τα παιδιά έδειξαν οτι το χάρηκαν πολύ, πράγμα που φαίνεται και απο τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

stampelos

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κος Ιωάννης Σταμπέλος !!!

Απο τον Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων μίλησε στην Χρύσα Σπαή ο Κος Ιωάννης Σταμπέλος, αντιπρόεδρος του Συλλόγου ο οποίος δήλωσε: "Διοργανώσαμε και φέτος το καθιερωμένο γλέντι της Τσικνοπέμπτης στό 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου. Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο συλλογός μας, έστησε την ψησταριά στον προαύλιο χώρο του σχολείου και πρόσφερε σουβλάκια και άλλα εκλεκτά εδέσματα στους μαθητές και στο σύνολο των διδασκόντων. Το κέφι απογειώθηκε με το άκουσμα αποκριάτικων τραγουδιών και με το γαιτανάκι. Ευχόμαστε σε όλο το κόσμο υγεία, ευημερία, σύνεση, καλές απόκριες και καλή σαρρακοστή."

 

kolidas

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κος Μπάμπης Κολύδας σε ρόλο Ψήστη !!!

image 06

image 07

image 10

image 11

image 12

image 18

image 21

image 25

image 26

image 28

image 29

image 32

Τμήμα παραγωγής ειδήσεων και ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 4027 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033